Tilbud til Ballettens Venner fra Grand Teatret
Tidspunkt
19.11.2019 kl. 19.00 - 19.11.2019 kl. 22.00
Sted
Grand Teatret, Mikkel Bryggers Gade 8, Kbh. K
Beskrivelse

Filmtilbud fra Grand Teatret til medlemmer af Ballettens Venner

 

Kom til forpremiere på den georgiske dansefilm ’I morgen danser vi’ i Grand Teatret, Mikkel Bryggers gade 8, 1460 København K.
Tirsdag den 19. november kl 19:00 

Du får som medlem af Ballettens Venner 20 % rabat på dine billetter. 

’I morgen danser vi’ er et romantisk og medrivende drama om den unge danser Merab, der bor i en lille lejlighed i Georgiens hovedstad Tbilisi sammen med sin mor, bror og mormor.
Siden barnsben har han trænet i Georgiens Nationale Ballet i håbet om at danse sig til en bedre tilværelse for sig selv og sin familie. Da den charmerende og talentfulde tilflytter Irakli tilslutter sig ensemblet, får Merab skarp konkurrence, og de to mænd bliver hurtigt hinandens største rivaler. Men Irakli vækker også et uventet begær i Merab, og en euforisk forelskelse opstår imellem dem. I et stærkt konservativt samfund må de imidlertid holde deres følelser hemmeligt, og da rygterne om de to mænd begynder at svirre blandt de andre dansere, begynder Merab at tvivle på den dansedrøm, han har kæmpet for hele sit liv.

’I morgen danser vi’ introduceres denne aften af filmkritiker og kulturskribent Michael Bo, der bl.a. skriver om ballet for Politiken.

Se filmens trailer her: https://youtu.be/1eBf8-BdFyw

Arrangementet starter tirsdag d. 19. november kl. 19:00.
Billetter kan reserveres her: https://bit.ly/2p5oxKe eller på telefon 33 15 16 11.

Ved afhentning af billetterne i Grands billetskranke, oplys da at du er medlem af ’Ballettens Venner’ for at få 20% rabat.

Alm. billetpris: 90 kr. Pris for Ballettens Venner: 72 kr.

Henvendelse om arrangementet og billetbestilling  henvises til Grand Teatret
Ballettens Venner