Tilbud til Ballettens Venner, forestillingen Rodin
Tidspunkt
09.11.2019 kl. 17.00 - 09.11.2019 kl. 19.00
Sted
Asterions hus, William Wains Gade 11, 1432 Kbh. K
Beskrivelse

Tilbud til Ballettens Venner, forestillingen Rodin

Asterions Hus, der har eksisteret som teater siden 2003, opfører i dagene d. 29. oktober til d. 9. november forestillingen Rodin.
Medlemmerne af Ballettens Venner kan købe billetter til rabatpris.

Forestillingen bevæger sig i et krydsfeltet mellem dans, billedkunst, teater og fotografi og tager afsæt i en af billedkunstens store ånder.

 

Auguste Rodin er en af fransk kunsts største og mest kendte billedhuggere. Mange af hans skulpturer er nærmest ikoniske - som f.eks. Kysset og Tænkeren.

Med en nyskabt ekspressiv danseforestilling giver Asterions Hus sit bud på noget af det, som er det sværeste at definere: Kernen i den kunstneriske skabelsesproces.

Vi tilnærmer os, hvad Rodin oplevede i mødet med sine modeller. Hvordan han indfangede bevægelsen, når mennesket dansede for ham. - Og som tilskuere forsøger vi at få indblik i, hvad der udspillede sig mellem model og kunstner, mellem subjekt og objekt midt i skabelsen af værket.

Forestillingen udspiller sig i et atelier, hvor to kvindelige dansere (Liv Mikaela Sanz & Tilde Knudsen) udforsker kroppe, bevægelser, lys og fysiognomiske detaljer, mens en fotograf (Ingrid Bugge) iagttager og fastholder det, som publikum ser i projektioner på væggene i billeder.

Tid og sted:

Forestillingen Rodin opføres på Teaterøen, William Wains Gade 11, 1432 København K.
Tirsdag - fredag : kl. 20.00.
Lørdag kl. 17.00.

Ballettens Venner tilbydes billetter til 85,- kr. Unge under 25 år: 40,- kr.
(Normal billetpris: 135,- kr.)

Billetter bestilles ved at skrive en mail til producent Mikkel Søndergaard Kryger på mikkel@teateroen.dk eller ved at ringe til ham på 4049 0487.
Husk ved bestilling at oplyse at man er medlem af Ballettens Venner og hvilke billetter, man ønsker (almindelig eller ungdomsbillet).
Betaling og afhentning af billetter: Når man kommer til forestillingen.

Skulle der opstå spørgsmål, henviser vi også til producent Mikkel Søndergaard Kryger på mail eller telefon. - Se ovenfor.

Medvirkende i forestillingen: Liv Mikaela Sanz, Tilde Knudsen, Ingrid Bugge (fotograf)
Koreografer: Lotte Sigh (konsulent) og Stefanos Bizas (konsulent)
Instruktør: Peter Kirk
Komponist: Klaus Risager

Læs mere om forestillingen her 
Ballettens Venner