Aaben Dans, SPRÆKKER
Tidspunkt
23.11.2021 kl. 20.00 - 23.11.2021 kl. 21.30
Sted
Hal 9 på Musicon
Beskrivelse

 

Aaben Dans tilbyder særpris til Ballettens Venner

SPRÆKKER en danseforestilling, en installation og en langsom vandring i en uopvarmet novemberråkold betonhal.

SPRÆKKER er Aaben Dans’ store, nye efterårsproduktion, som spiller d. 13. – d. 26. november i Hal 9 på Musicon, Rabalderstræde i Roskilde.
Koreograf Thomas Eisenhardt og instruktør Catherine Poher blander kunst, natur og videnskab i en sårbar og hårdtslående danseforestilling. Den 90 meter lange og rå betonhal i Roskilde danner rammen om SPRÆKKER, der lader os opleve en ny følsomhed for livet og alle dets former.  – Læs mere om forestillingen på https://abendans.dk/spraekker/

PRAKTISK INFO
Tag varmt tøj og fodtøj på til forestillingen, der spiller i den kolde, uopvarmede betonhal HAL 9. Publikum skal være forberedt på at stå og bevæge sig under hele forestillingen, der varer ca. 1½ time.

TILBUD TIL BALLETTENS VENNER
Se SPRÆKKER tirsdag d. 23. november kl. 20.00 og mød koreografen Thomas Eisenhardt til en snak efter forestillingen. Ballettens Venner tilbydes billetter til denne aften til særpris 170,- kr. (Normalpris: 210,-kr.)

Billetterne reserveres pr. e-mail til billet@aabendans.dk   - skriv venligst navn og det ønskede antal billetter med henvisning til særprisen for Ballettens Venner.
Herefter modtager man en bekræftelsesmail inkl. betalingsvejledning.
Billetterne fordeles efter først-til-mølle princippet.

Ballettens Venner