Åben Prøve hos Dansk Danseteater
Tidspunkt
08.02.2023 kl. 16.30 - 08.02.2023 kl. 17.30
Sted
Studie 3, Operaen
Mødested
kl. 16.15
Beskrivelse


DANSK DANSETEATER

Åben Prøve hos Dansk Danseteater 

Dansk Danseteater inviterer til ’Åben Prøve’ på vores næste store værk med koreograf Fernando Melo. Det sker onsdag den 8. februar og er gratis. Tilmelding nødvendig.  

Til oktober 2023 får Dansk Danseteater premiere på sin nyeste satsning, et nyt værk af den brasilianske koreograf Fernando Melo med musik komponeret for symfoniorkester, særlig bestilt af Dansk Danseteater hos én af Danmarks mest fremtrædende unge komponistemmer netop nu, Signe Lykke. 

Melo og Lykke har været i kunstnerisk dialog om udviklingen af forestillingskonceptet, der vil arbejde med illusionen om, hvad der er virkeligt, og hvad der er kunstigt. Kontrasten mellem det ydre og det indre gennemsyrer koreografi, scenografi og musik - et undertrykt mørke i en holdt krop og konsekvensen af denne selvkontrol. 

Kom til åben prøve 
Selvom der er lang tid til premieren, er kompagniet allerede nu i gang med at generere materiale i studiet og afprøve magiske tricks. En interessant proces, som vi gerne vil åbne op for vores særligt danseglade venner og vise vores arbejdsrum for kollegaer, studerende og andre interesserede gæster. I får således mulighed for at komme tæt på og opleve Melos koreografiske arbejde med danserne, inden musikken er skrevet. Efter en kort introduktion vil der være mulighed for at overvære prøverne og stille spørgsmål til koreografen.  

Vi glæder os til at se jer. 

Hvornår: Onsdag 8. februar, kl. 16.30-17.30 
Hvor: Operaen, Studie 3 på 4. sal, Ekvipagemestervej 10, 1438 København K 

Arrangementet er gratis, men tilmelding kræves af hensyn til plads via linket her:  
https://forms.office.com/e/xM98f1ep0S

Ballettens Venner