Vejledning, rettelse af dine profiloplysninger

 

Ønsker du at foretage tilmelding til arrangementer er dette kun muligt ved at logge på med dit korrekte brugernavn og kodeord. Det er kun muligt at tilmelde sig arrangementer på en profil, hvorpå der er registreret kontingentindbetaling.

Har du allerede en profil er det vigtigt at du ikke blot opretter en ny profil. Har du glemt dit brugernavn eller kodeord kan du kontakte kassereren Judith Larsen på tlf. 40 88 11 66 eller pr. mail til info@ballettens-venner.dk, eller du kan benytte hjemmesidens facilitet for ’glemt password’.

Anvender du funktionen 'glemt password' modtager du fra vores systemleverandør en mail med et nyt kodeord, som kan være vanskeligt at læse entydigt. Sikrest er det at kopiere dette og indsætte dette kopierede kodeord når du logger på. 

Når du herefter er logget på med kan du ændre dette midlertidige kodeord til et mere 'mundret' kodeord efter nedenstående vejledning. 

Ret profil:
Ønsker du at rette i dine profiloplysninger, f.eks. brugernavn, kodeord eller adresseoplysninger gøres dette under brugermenuen yderst til højre, efter du er logget ind med dit aktuelle brugernavn og kodeord. 

Er du korrekt logget på vil du få vist Brugermenuen med dit navn anført øverst.

 

Du får vist de enkelte ikoners funktion ved at føre musen henover ikonet. Den viste ikon med to modsatrettede pile er kun vist hvis du er parmedlem.

Dine profiloplysninger rettes ved at klikke på ikonet med vist blyant. Dette åbner nedenstående vindue  – her kun vist delvist.


Du kan nu tilrette alle felter med korrekte oplysninger.

Bemærk at du har mulighed for tilknytte et facebook login, og herefter logge på med din facebook profil, hvis du har en sådan og ønsker mulighed for at logge på ballettens-venner.dk via denne. 

Bemærk at brugernavn er unikt, hvorfor du kan få meddelelse om at et brugernavn tidligere er registreret. Du må i dette tilfælde ændre brugernavn til et ikke tidligere registreret.

Afslut med at markere ’samtykkeerklæringen – og klik på linjen, Opdater Profil.

Er denne linje ’dimmet’ eller reagerer hjemmesiden ikke på opdateringen er der ét eller flere felter, der ikke er korrekt udfyldt. Dette eller disse felter er markeret med rødt mærke med indhold af ’! ’.

Ret de markerede felter og gentag Opdater Profil.

OBS! Er du parmedlem og retter adresseoplysninger er det vigtigt at begge medlemmers profiler bliver opdateret med HELT IDENTISKE adresseoplysninger – incl. eventuelle blanktegn, kommaer, punktum.

Hvis ikke dette er tilfældet bortfalder muligheden for at være registreret med parmedlemskab.

26.11.2019/Preben Larsen

Ballettens Venner er også at finde på Facebook - Følg os her

Ballettens Venner

Kontakt

Kontortid: Tirsdag kl. 15-17 (dog ikke i skoleferier) Tlf: 21 94 68 91

Bestyrelsesformand Hanne Outzen

Centervejen 2F, 1 sal, 3230 Græsted Telefon: 45 85 15 80 Mobil: 21 94 68 91 info@ballettens-venner.dk

Mailadresse

info@ballettens-venner.dk

Kasserer Judith Larsen

Fændediget 24, st.tv, 4600 Køge Mobil: 40 88 11 66 info@ballettens-venner.dk

Post adresse

Ballettens Venner, c/o Det Kgl. Teater Postboks 2185, 1017 København K