Ventelistefunktion -  
udsolgte arrangementer

 

Her finder du vejledning til ventelistefunktion til arrangementer, der forudsætter tilmelding til Ballettens Venner.

Du har med denne funktion mulighed for selv at sætte dig på venteliste til et eventuelt udsolgt arrangement. Du får ved tilmelding til venteliste for det pågældende arrangement tilbudt en plads, hvis et medlem melder fra til arrangementet.

Muligheden for tilmelding til venteliste forudsætter at du selv logger dig ind på hjemmesiden med dit brugernavn og kodeord.

For at reservere en plads på ventelisten ‘klikker’ du på linjen Udsolgt - Tilmeld dig til venteliste   >Dette åbner nyt billede med besked om dit pladsnummer på venteliste og information om besked, når du får en plads, og hvor lang tid pladsen er reserveret.

Når du klikker på: TILMELD TIL VENTELISTE   >, er din plads på ventelisten effektueret.

 Du får en kvitteringsmail for din venteliste reservation tilsendt:


Når der bliver en ledig plads på det pågældende arrangement, vil du modtage en SMS-besked og henvisning til en mail med beskrivelse af mulighederne for tilmelding.


Du får almindeligvis 16 timer, hvor du kan foretage tilmelding. Udnytter du ikke denne, tilfalder pladsen den næste på ventelisten. 


I mailen er der et direkte link til din tilmeldingsmulighed, men også et link til at takke nej til den tilbudte plads.

Af hensyn til eventuelle andre på ventelisten vil det være velkomment, at du besvarer denne snarest belejligt – også hvis du ikke ønsker at gøre brug af den tilbudte plads.

Af samme grund må du også gerne afmelde din deltagelse i arrangementer, hvis det viser sig, at du ikke har mulighed for at deltage.

Tilmelder du dig den tilbudte plads modtager du – som ved øvrige tilmeldinger – en bekræftelse på din plads ved arrangementet. Du kan altid kontrollere dine tilmeldinger ved at logge ind på hjemmesiden med dit brugernavn og kodeord og i brugermenuen til højre klikke på:

 
 

Ventelistefunktionen med automatisk tilmelding fungerer kun, hvis du foretager tilmeldingen på hjemmesiden. Funktionen kan ikke tilbydes ved tilmelding pr. mail tilmeld@ballettens-venner.dk eller ved tilmelding ved Nyhedsbrevets tilmeldingskupon.

 

 
Senest redigeret 05-07-2020
 

Ballettens Venner er også at finde på Facebook - Følg os her

Ballettens Venner

Kontakt

Kontortid: Tirsdag kl. 15-17 (dog ikke i skoleferier) Tlf: 21 94 68 91

Bestyrelsesformand Hanne Outzen

Centervejen 2F, 1 sal, 3230 Græsted Telefon: 45 85 15 80 Mobil: 21 94 68 91 info@ballettens-venner.dk

Mailadresse

info@ballettens-venner.dk

Kasserer Judith Larsen

Fændediget 24, st.tv, 4600 Køge Mobil: 40 88 11 66 info@ballettens-venner.dk

Post adresse

Ballettens Venner, c/o Det Kgl. Teater Postboks 2185, 1017 København K